De majories silencioses i de dividir el país

Gent que l'11 de Setembre NO era a la via catalana, i que per tant forma part de la majoria silenciosa.

Gent que l’11 de Setembre NO era a la via catalana, i que per tant forma part de la majoria silenciosa.

Les majories silencioses són últimament un dels arguments de moda de l’unionisme. Es veu que com que a Catalunya hi ha 7,5 milions d’habitants i “només” 1,6 milions van invertir tot el dia, tots els seus esforços en desplaçar-se i organitzar una macro-cadena humana de 400 km i manifestacions per Barcelona, automàticament els restants 5,9 milions d’habitants (comptant nounats, ingressats i gent a l’estranger) estan tots en contra dels primers 1,6 milions. És a dir, 5,9 milions de Catalans són unionistes.

El mateix diran és clar, quan arribi l’hora de votar en referèndum SI o NO a la independència (moment que arribarà pesi a qui li pesi). Aleshores també resultarà que tots els que no vagin a votar, si ho haguessin fet haguessin votat pel NO. Dono per suposat, que immediatament després de dir això, el seu propi govern es dissoldrà per a demostrar que realment creuen en el seu argument i que s’adonen que s’aplica també a ells mateixos, donat que dels 46,82 milions d’habitants d’Espanya, només 10,83 milions els van votar, deixant en evidència clara que 36 milions d’espanyols NO volien un govern del Partit Popular.

Per fer-ho més obvi i en clau de manifestacions, direm que com que a la via bàltica només van participar 2 dels 7 milions d’habitants en total entre Estònia, Letònia i Lituània, no eren prou gent per aconseguir la independència, doncs 5 milions hi estaven en contra. Ves per on la van aconseguir igualment. També podem comptar tots els que es manifesten a les concentracions unionistes, i dir que tota la resta són una majoria silenciosa independentista (no faig números per no ridiculitzar). O desarmar al PP totalment amb el seu propi argument, algun esbojarrat podria dir que com que 10 milions d’espanyols es van manifestar contra de la violència d’ETA arran de l’assessinat de Miguel Angel Blanco, els altres 37 milions hi estaven a favor.

Dono l’argument per invalidat, si no us sap greu.

Però al lloro! Que ara dividirem el país! Seria terrible obligar a tota la població d’un país a posicionar-se entre dos opcions. Us ho podeu imaginar? Com passa a tots els paisos del món, Espanya gaudeix d’una homogeneïtat i un pensament únic que seria molt perillós torbar amb preguntes que obliguin a posicionar-se. Pel mateix motiu, i una vegada més per a demostrar que es creuen els seus propis arguments, confio que no caldrà celebrar mai més eleccions, i així evitarem el trauma d’haver de preguntar a la gent qui vol que els governi, cosa que els obliga a dividir-se entre dos grups enfrontats (o més encara, imagineu-vos com de terrible pot ser!).

Evidentment queda la qüestió de qui governarà la gloriosa i indivisible Espanya des d’ara i fins a la fi dels temps, però per a això Soraya en té la resposta, donat que a ella i només a ella són revelats els desitjos de tots aquells que no es mouen de davant de la televisió, i podem estar tranquils que a través d’ella es compliran sempre els desitjos unitaris d’aquesta immensa i homogènia majoria.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s